Bank Norwegian

Lån penge hos Bank Norwegian

Skal du låne penge, så lån dem et ordentligt sted – et sted, hvor de har styr på sagerne, og hvor du får en fornuftig (læs: lav) rente, og hvor du får muligheder for at låne penge uden at skulle redegøre for, hvad du skal bruge dem til. Bank Norwegian tilbyder lige præcis disse ting. Det er en af de mest veletablerede kreditinstitutter på det danske marked, som tilbyder forbrugslån fra små 5.000 kroner og helt op til utrolige 400.000 kroner – der er altså et lån til dig, uanset om du er på udkig efter en ny cykel eller bil. Med et af Bank Norwegians forbrugslån er det muligt at spare penge, da du kan samle al din gæld ét sted. Dette giver et bedre overblik over din økonomi, da du i stedet for mange, små lån, samler det hele i et lån. Det gør det alt andet lige nemmere at forholde sig til, hvem du skylder penge, på hvilke vilkår og hvornår der skal afdrages.

Bank Norwegian er den nye, online bank, som gør det enkelt og fleksibelt at låne penge, så du kan gøre dine drømme til virkelighed eller samle din gæld. En af de store fordele ved Bank Norwegian er, at du kan du få dit helt eget Norwegian kort, som du kan bruge til at hæve dine penge på. Der er pt. venteliste til at få kortet, så skriv dig op og opnå en masse fordele, som andre låneudbydere ikke kan tilbyde – fx besparelser på rejser og gebyrfrie køb i udlandet.

Når du låner penge hos Bank Norwegian, får du en rigtig god rente, som starter på kun 4,99% – alt afhængigt af hvor meget du skal låne. For at optage et online lån skal du have folkeregisteradresse i Danmark, du må ikke være registreret i RKI, og så skal du have en fast indtægt. Du underskriver din eventuelle låneaftale med dit NemID – lettere bliver det ikke.

Sådan låner du penge hos Bank Norwegian

Er du klar til at låne penge og udleve dine drømme? Når du låner penge hos Bank Norwegian, er der tre simple skridt, du skal igennem, før du står med pengene i hånden:

  1. Allerførst skal du angive alle dine personlige oplysninger og data. Det gælder alt fra bopæl, CPR.nr og kontaktoplysninger. Du skal naturligvis også angive, hvilket beløb du vil låne samt løbetiden for lånet. Hvis du vil øge dine chancer for at blive godkendt, kan du benytte dig af en medansøger som fx din kæreste eller samlever. Det medfører også muligheden for en bedre rente, da sikkerheden er større for begge parter i forhold til långiver og låntager. Det tager maksimalt to minutter at udfylde relevante data, og så kan du trykke “Næste”
  2. Her skal du udfylde, hvordan din økonomiske situation ser ud, hvilken civilstand du er i, om du har børn, om du er dansk statsborger, oplysninger vedr. din indtægt samt om du har dankort eller ej. Yderligere skal du udfylde nogle ting omkring rådighedsbeløb pr. måned og gæld til fx SU og forbrugslån. Når du har udfyldt alle oplysninger, kan du trykke på “Næste” igen
  3. Sidste skridt i processen er, om du bliver godkendt til lånet. Der går ganske få minutter, før du modtager svar på, om du kan optage et lån hos Bank Norwegian. Bliver du godkendt, skal du acceptere lånetilbuddet. Det er helt og aldeles uforpligtende at ansøge, og du kan stadig nå at sige nej tak til lånet – også selvom du egentlig er blevet godkendt. Takker du ja tak til lånetilbuddet, skriver du under med dit NemID – kort tid efter vil du kunne se pengene på din konto. Nemmere kan det næsten ikke gøres.

Husk, at læse dit lånetilbud godt igennem, før du skriver under. Her fremgår alle oplysninger om lånet, og de aftaler, du indgår, når du skriver under. Du får et vigtigt, samlet overblik, hvor du kan se dine månedlige afdrag, renter, lånestol, løbetid osv.

Får du afslag på ansøgningen, er håbet ikke ude. Du har tid til at få orden i papirerne, og du kan ansøge igen allerede efter to døgn.

Gør dine drømme til virkelighed – helt enkelt

Det behøver ikke altid være så svært at realisere dine drømme – i hvert fald ikke, hvis det udelukkende er pengene, der er problemet. Bank Norwegian er skabt for at gøre muligheder til en realitet. Netop af denne grund kan du låne helt op til 400.000 kroner til fx udbetalingen på dit nye hus, en ny lejlighed, din drømmerejse, en splinterny bil eller noget helt femte. Med et større økonomisk råderum får du luft i budgettet, så din økonomi ikke fylder så meget hovedet eller hverdagen. Du kan vælge en løbetid på helt op til 15 år, så der er masser af tid til at afdrage på dit lån. Det er ret fleksibelt, da du i høj grad selv kan være med til at bestemme størrelsen på dine månedlige afdrag. Kommer du til penge, kan du altid vælge at indfri dit lån, uden at det koster dig ekstra.

Bank Norwegian er en kreditudbyder, der skaber muligheder for dig. Uanset dine behov/ønsker, kan du låne penge og realisere dem. Skal du bare have betalt nogle få regninger, kan du låne helt ned til 5.000 kroner, og få det ud af verden. Det har aldrig været mere enkelt og hurtigere at gøre dine drømme til virkelighed. Er du i tidspres – måske mangler du penge til en spontan rejse – så er Bank Norwegian stedet. Slut med tidskrævende aftaler med egen bank, der kun har tid, når du er på arbejde, så du må spørge chefen, om du må gå en time før. Sæt dig ned i ro og mag, og ansøg online via din computer, smartphone eller tablet. Du sparer både tid og penge ved at etablere lån hos Bank Norwegian, som er til for at opfylde dine ønsker.

I en krævende hverdag, hvor tiden er knap, er Bank Norwegian en solid og pålidelige låneudbyder, som tilgodeser dine behov for fleksibilitet. Derfor skal der ikke mere til end en mobil platform samt dit NemID nøglekort for at ansøge. Og det bedste af det hele er nok, at du ikke skal redegøre for en bankrådgiver, hvad du skal bruge dine penge til. Det er dine penge, og Bank Norwegian blander sig ikke i, om du bruger dem på rejser, hus eller regninger.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/boligtek.dk/plus-portal.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply