D|E|R

Tag et PrivatLån Plus hos D|E|R

D|E|R er en af de mest prominente spillere på det danske lånemarked, som efterhånden har hjulpet et utal af danskere grundet deres tilgang til i forhold til fleksibilitet og muligheder. Med hele tre forskellige typer lån kan du selv vælge, hvilken type der imødekommer dine ønsker og krav. I et marked, hvor tilbuddene er mange, og der løbende kommer flere til, som skærper konkurrencen, har D|E|R formået at kunne tilbyde skræddersyede og nemme lån, der ikke bare gør det let at låne penge – D|E|R tilbyder nemlig også konkurrencedygtige renter, der gør det en billig fornøjelse at låne.

I en tid hvor vi danskere har mere travlt end nogensinde før, og kravene til fleksibilitet er enorme, har D|E|R udviklet sig til en mastodont på lånemarkedet, hvor du får mulighed for at udleve dine drømme og få større økonomisk råderum og frihed. D|E|R stiller ingen spørgsmål – hvad du vælger at bruge pengene til, er fuldstændig op til dig. Det ligger således forankret i samtlige arbejdsprocesser, at der udvises stor diskretion og forståelse for den enkelte kunde. Derfor sker en ansøgning og behandling heraf under strikse procedurer, hvor der er nogle helt klare retningslinjer, der tilgodeser dig som ansøger, hvilket kun er en fordel. Det betyder blandt andet, at der anvendes sikre og krypterede forbindelser, så din personfølsomme data ikke kan misbruges af uvedkommende.

D|E|R rammer hovedet på sømmet med sine unikke lån, der kan skræddersyes til den enkelte, så du som kunde kan få et agilt lån, der kan skabe nye muligheder for dig.

Firmaet tilbyder tre typer lån:

PrivatLån Plus

Tag et PrivatLån Plus hos D|E|R

Søger du et lån, der er på dine præmisser, hvor du kan skræddersy lånet til dine behov, så er PrivatLån Plus lånet, du søger. Her har du helt selv mulighed for at styre dine afdrag, da du altid kan skrue op og ned for farten på disse. Har du i en periode behov for at afbetale lidt mindre om måneden, kan du vælge at gøre det. På samme måde kan du skrue op for volumen, så du bliver dit lån hurtigere kvit, hvis det er det, du vil og har råd til.

PrivatLån Plus giver dig en fast, lav ydelse og en lav årlig rente. Mange lån er ofte dyre i længden, da udlånsrenten er høj. Med PrivatLån Plus får du en årlig rente fra kun 9,9%, hvilket gør PrivatLån Plus til et af de billigste lån i kviklånsegmentet.

Lån mellem 10.000 og 100.000 kr.

Du kan låne mellem 10.000 og helt op til 100.000 kr., og du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil afdrage over. Du kan vælge mellem 12 og 72 måneder, så der er stor valgfrihed. Du har altid mulighed for at tilpasse det løbende, hvorfor du sagtens kan forlænge løbetiden, hvis du har sat dig for hårdt i det. Ønsker du evt. at betale lånet ud, kan du gøre dette helt uden gebyrer.

Det tager kun ganske få minutter at ansøge om et lån, og du får svar i løbet af ganske kort tid. Du udfylder relevante oplysninger om fx navn, adresse, e-mail, tlf.nummer, statsborgerskab, civilstand, hvorvidt du har børn, din beskæftigelse, om du er medlem af en A-kasse samt om du har et dankort. Dernæst sender du din ansøgning og afventer svar. Du får typisk svar hurtigt samme dag, og bliver du godkendt til et lån, modtager du pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter.

Af yderligere krav kan nævnes, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke stå registreret i RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt ved forespørgsel.

Kyndig vejledning og hjælp til budget

PrivatLån Plus giver dig mulighed for at få kyndig vejledning, så du kan få din økonomi til at hænge bedre sammen. Ved ansøgning får du en kreditvurdering, hvor din økonomi anskues med sådanne briller, at der tages højde for, om du eventuelt vil komme til at sidde for hårdt i det. Der er ingen interesse i, at det skal blive uoverskueligt for dig – og derfor foretages der en hurtig, men grundig kreditvurdering. Dette har også den betydning, at du i nogle tilfælde vil kunne opleve at blive anbefalet et andet lån, fx PauseLån eller Tryglån, hvis disse vurderes at passe bedre til dine behov samt situation.

Det kommer dig klart mest til gode, hvis du får lagt et budget, der kan holde hele vejen. Hvis du sætter dig selv for stramt i det, bliver det svært at overholde dine afdrag. Her kan du benytte et budgetskema på hjemmesiden, hvor du kan se, hvilke poster du skal have med, så du kan strikke det mest udførlige budget sammen. På den måde sparer du dig selv for ubehagelige overraskelser, som vælter dit budget. Gode råd er gratis med PrivatLån Plus, da du kan få nyttige tips til en bedre økonomi på deres hjemmeside.

PauseLån

Tag et PauseLån hos D|E|R

Der er mange, som låner penge for at få luft i økonomien. Med et PauseLån kan du få endnu større frihed, da denne lånetype er særligt egnet til dig, der sætter pris på stor fleksibilitet. PauseLån er, som det ligger i navnet, et ekstremt fleksibelt lån, der er ideelt til dig, som har brug for et eller flere pusterum i løbet af låneperioden. Det kan være, at du pludselig indser, at du har sat for stramme rammer med et hårdt budget, og du har derfor behov for en pause med dine afdrag for at komme på fode igen. Med et PauseLån kan du sætte dit lån på pause og slippe for at betale afdrag i bestemte perioder.

Ønsker du at tage en pause fra dine afdrag, kan dette gøres ved aftale, så du får lidt frihed. Du har mulighed for at tage en afdragsfri periode på op til to måneder – dog kun én gang pr. år. Ønsker du at benytte dig af muligheden, skal du advisere om din forespørgsel før den 12. i måneden inden, at du ønsker at gøre brug af den afdragsfrie periode. Det vil sige, at du skal gøre opmærksom på din anmodning senest den 12. november, hvis du ønsker at have en afdragsfri december – måske til lidt ekstra julegaver?

PauseLån giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 kroner og op til 100.000 kroner. Du skal være fyldt mindst 20 år for at kunne ansøge, du skal kunne dokumentere din indtægt – og så må dit navn ikke være at finde i RKI.

Ligesom med PrivatLån Plus kan du med PauseLån vælge en afbetalingsperiode på mellem 12 og 72 måneder, hvor du får en fast, lav rente, som starter fra kun 9,9%. Du kan altid betale lånet ud, hvis dette bliver muligt – helt uden at betale ekstra gebyrer. Du har også mulighed for at få gode råd om økonomi samt et budgetskema, som giver giver dig bedre overblik.

Du ansøger på samme måde som ved PrivatLån Plus.

TrygLån

Tag et TrygLån hos D|E|R

Med et TrygLån kan du låne penge til det, du går og drømmer om. Der behøver ikke være langt fra tanke til handling, da du kan realisere dine drømme med et nemt og hurtigt lån med TrygLån. Her får du mulighed for at låne penge til lige det, du har lyst til – og du kan også låne til en regnfuld dag, hvis du en dag skulle miste dit job – deraf navnet TrygLån. Lånet betyder, at du får en forsikring med ved etablering af lånet, som sikrer dig, hvis du skulle blive arbejdsløs. På den måde kan du stadig betale dine afdrag.

Med et TrygLån kan du blive sikret mod arbejdsløshed, så du ikke ender i et gældsmareridt, selv hvis du skulle være så uheldig at blive fyret. Penge kan være noget, der fylder meget rent psykisk, hvorfor dette lån yder totalt støtte og sikring. Det er en god mulighed for at få det ultimative sikkerhedsnet, da forsikringen dækker dine månedlige afdrag i tilfælde af, at du skulle gå hen at miste dit job. Sikringen gælder i 12 måneder i max et år.

Med et TrygLån kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kr., og du kan selv vælge en løbetid på mellem 12 og 60 måneder. Der stilles de samme krav til denne type lån som de ovenstående. Du ansøger på samme måde som med PrivatLån Plus – og det tager kun ganske få minutter.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/boligtek.dk/plus-portal.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply