Fokuslån

Lån penge hos Fokuslån

Med et lån hos Fokuslån åbnes der helt nye muligheder for dig. Fokuslån er en långiver, som har et mål om at skabe muligheder for dig – med dig i fokus. Det er derfor en attraktiv mulighed for dig, der gerne vil have flere penge mellem hænderne, uden at nogen blander sig i, hvad du skal bruge dem til. Fokuslån er uden tvivl en af de stærkeste spillere på det danske lånemarked, når det kommer til hurtige lån – så har du brug for penge lige nu og her, så er Fokuslån et oplagt valg for dig.

Hos Fokuslån har du mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr. Der stilles ingen spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på – og du skal ikke engang stille nogen form for sikkerhed. Du får et skræddersyet lån, der passer præcis til dine behov, hvor du har mulighed for at strikke det sammen, så det tilgodeser din frihed og behov for luft i økonomien. Du kan få rente- og afdragsfrie perioder, lige når det passer dig.

Fokuslån sparer dig for en langsommelig affære med de traditionelle kreditinstitutter, hvor du skal have et indledende møde med en rådgiver. Fokuslån klarer det hele nemt og smertefrit på nettet, da du ansøger på ganske få minutter og får svar lige så hurtigt. Bliver du godkendt, står pengene på din konto i løbet af få minutter. Du skal ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger i forbindelse med dit lån – samtlige låneomkostninger vil nemlig fremgå af lånevilkårene, som i øvrigt er ekstremt attraktive.

Så nemt er det at låne hos Fokuslån

Fokuslån har gjort det nemt og bekvemt at optage et hurtigt lån, hvis behovet skulle opstå, og derfor er der kun ganske få trin, du skal igennem, før du har pengene på din konto. Du får ikke brug for andet end en smartphone, en tablet eller en computer med internetforbindelse og så dit NemID.

  1. Indledningsvist skal du angive, hvor meget du agter at låne. Du kan som sagt låne alt mellem 10.000 og 75.000. Du trækker bare i boksen, som ændrer beløbets størrelse. Her fastsætter du beløbet, som du ønsker at låne
  2. Dernæst skal du vælge, hvor lang en periode du vil låne over. Du kan vælge mellem 12 og 80 måneder, hvilket giver dig stor fleksibilitet i forhold til, hvis du ønsker noget luft i din økonomi
  3. Yderligere skal du vælge, hvor meget du vil afdrage på din gæld om måneden. På samme måde som med beløbet, så trækker du i boksen, og beløbet vil ændre sig. Vælg det beløb, du har råd til og finder passende ift. din økonomi. Et godt råd er at tage en lidt længere løbetid, så du ikke sætter dig for hårdt i det. Pointen med lånet er måske netop at give dig et økonomisk råderum, så hvorfor ikke udnytte den mulighed, som Fokuslån tilbyder dig – det er sund fornuft
  4. Når du har trykket på ansøgningsknappen, ryger du videre til en formular, hvor du skal angive dine personlige oplysninger. Her skal du bruge fulde navn, adresse, civilstand, beskæftigelse – herunder jobfunktion, ansættelsesvarighed, årsindtægt før skat samt din månedlige løn. Hertil skal du også oplyse, om du er medlem af en A-kasse, hvilket spiller ind på din risikovurdering, som Fokuslån foretager på baggrund af alle dine oplysninger. Du må ikke være registreret i RKI
  5. Til sidst skal du naturligvis oplyse dine bankdetaljer, så pengene kan blive overført til en konto. Her skal du også angive, om du har et dankort, og om du har lån i andre lignende steder
  6. Når Fokuslån har foretaget en kreditvurdering af dig, hvilket varer ca. to minutter, får du svar. Du vil modtage et lånetilbud, hvis du er blevet godkendt.

Lånetilbuddet er ikke gældende, før du har skrevet under med NemID. Det er uforpligtende at ansøge, og du kan også efter en eventuel godkendelse vælge at takke nej tak til lånetilbuddet. Efter underskrivelse med NemID er låneaftalen bindende. Du modtager pengene efter ganske kort tid – typisk samme dag eller senest dagen efter. Du kan til enhver tid vælge at betale lånet ud, hvilket ikke koster ekstra.

Stor sikkerhed og tryghed med et Fokuslån

Når Fokuslån foretager en risikovurdering af dig, er det samtidig en del af et sikkerhedsnet, som der benyttes for din skyld. Fokuslån har ingen interesse i at, at du kommer i økonomisk uføre, hvorfor denne vurdering bliver foretaget nøjsomt. Et eventuelt lån bliver bevilget under ansvarlige forhold – og hele forløbet er særdeles gennemsigtigt i alle henseender. Du vælger selv lånestol, løbetid og om du vil have rente- og afdragsfri måneder, hvilket giver dig frihed og råderum.

Når du ansøger om et lån, foregår det via en krypteret forbindelse, så dine data ikke kan tilgås af uvedkommende. Det er et helt sikkert og lukket system, hvor tryghed er i højsædet. Der er derfor ingen risici forbundet med at låne hos Fokuslån, hvorfor du trygt kan undersøge dine muligheder for at låne penge via deres hjemmeside.

Det bliver ikke nemmere og mere bekvemt at låne online, og du kan gøre det, når du har tid. Hos Fokuslån gør man alt, man kan, for at imødekomme dine behov, da der er fuld fokus på dig og dine ønsker om at få et skræddersyet lån, der giver dig et større økonomisk råderum. Låner du fx 30.000 i 60 måneder, vil dit månedlige afdrag kun være 784 kroner. Du vil derfor sidde ganske komfortabelt i det – og du har altid mulighed for at vælge en periode uden afdrag og renter i op til 90 dage. Du kan vælge at starte med en afdragsfri periode, eller du kan benytte den, hvis behovet opstår senere. Valget er helt og aldeles dit, og det er kun dig, der bestemmer, hvad du bruger dine penge på. Bliv dine regninger kvit, køb en rejse eller find udbetalingen til en ny bil. Mulighederne er mange, og du er kun ganske få klik fra at realisere dem.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/boligtek.dk/plus-portal.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply