Robotlån

Lån penge hos Robotlån

Leder du efter et lån, som er nemt og hurtigt, så er et Robotlån måske lige dig. Med et Robotlån kan du låne helt op til 50.000 kroner, imens du sidder derhjemme, i bussen eller måske på en øde ø. Det er en nem måde at låne hurtige penge på, så du kan få større økonomisk frihed i hverdagen eller måske låne til drømmerejsen. Du kan låne mellem 3.000 og op til 50.000 kr., og du har mulighed for en afbetalingsperiode på op til 72 måneder. Med et Robotlån kan du få styr på din økonomi og give dig selv det pusterum, du har brug for.

Det fås ikke nemmere og hurtigere end et Robotlån. Du ansøger på ganske få minutter, og du får automatisk svar i løbet af ganske kort tid. Bliver du godkendt som låntager, vil pengene allerede stå på din konto næste dag. Du behøver ikke andet end en internetforbindelse via din computer, mobil eller tablet for at kunne låne penge. Slut med omfattende aftaler med din bankrådgiver, hvor du er nødt til at tage fri midt i arbejdstiden. Med Robotlån får du en nem og hurtig online proces, så du ikke skal rive et par timer ud af kalenderen – nu kan du nemlig låne penge fra sofaen eller i toget, hvis det er det, du vil.

Lånets størrelse og rente

Når du ønsker at optage et Robotlån, kan du trække i linjen, hvor du kan vælge præcis det beløb og den løbetid, der passer til dine behov. På baggrund af lånets størrelse samt løbetid vil den smarte beregner automatisk udregne din rente og månedlige ydelse. Bliver du godkendt til et lån, får du pengene indbetalt direkte på din konto, og du tilmelder dine afdrag til Betalingsservice. Vær opmærksom på, at dine økonomiske forhold også kan have en betydning for din endelige rente og ydelse, hvorfor du skal angive disse i selve låneansøgningen.

Eksempel på lån

Lad os sige, at du ønsker at låne 30.000 kr. til den perfekte bryllupsrejse til Maldiverne. Rejse med fly og hotel koster ca. 20.000 kr., og så skal I have 10.000 kr. i lommepenge også. Da du gerne vil betale dem hurtigt af igen, vælger du at gøre det på 1 år. Et lån af denne kaliber giver følgende:

Lånestol: 30.000 kr.
Månedlig ydelse: 2.988 kr.
ÅOP: 40,2%
Debitorrente: 18,4%
Kreditomkostninger: 5.856 kr.
Tilbagebetalingsbeløb i alt: 35.856 kr.

Sådan får du et Robotlån

Når du anmoder om et Robotlån, foregår det via 4 trin:

  1. Angiv, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du registreret i RKI, kan du ikke få et lån, hvorfor processen vil stoppe her. Du kan dog fortsætte, hvis du er registreret i Debitor Registret. Nu skal du angive, om du vil have pengene overført til din konto eller på en check. Indtast dine kontooplysninger for overførsel. Yderligere udfylder du telefonnummer og e-mail
  2. Nu skal du oplyse en masse personlige detaljer, herunder navn, CPR-nr., adresse, boligform, hvorvidt du er flyttet i løbet af de seneste 12 mdr., civilstand, børn – og om du er dansk statsborger
  3. Før du er helt færdig, skal du udfylde nogle oplysninger om dine økonomiske forhold. Det gælder blandt andet din årlige indtægt før skat, din månedlige udbetaling, om du er medlem af en A-kasse, og om du har lån andre steder
  4. Til sidst trykker du “Send”, og herefter vil din ansøgning blive behandlet i løbet af ganske kort tid.

Din ansøgning er ganske uforpligtende, og du har altid mulighed for at takke nej til et eventuelt lånetilbud. En godkendelse af dig som låntager er ikke ensbetydende med, at du er forpligtet til at optage lånet.

Der er visse krav, du skal opfylde, før du kan låne hos Robotlån. Du skal være fyldt 18 år – mange andre låneudbydere kræver en alder på 20 år. Du skal desuden have en fast indtægt over 150.000 kr. om året før skat. Er du usikker på, om du bliver godkendt, kan det være en fordel, hvis I er to, der ansøger om lånet sammen. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man har valgt ikke at give nogen begrundelse i tilfælde af afslag, hvorfor du altså selv skal gennemskue, hvad årsagen kan være.

Sådan er låneproceduren

Når du har sendt din ansøgning til kreditvurdering, vil denne vurdering ske på baggrund af alle de oplysninger, du har indsendt. Stort set alle kreditvurderinger bliver foretaget af en smart algoritme – faktisk er det kun 2 ud af 100, der gennemføres af mennesker. Du kan derfor i langt de fleste tilfælde forvente hurtigt svar via e-mail, og de smarte computere sørger for, at du kan blive vurderet døgnet rundt. Det giver ekstremt stor fleksibilitet, da du ikke er bundet af hverken geografi eller tidspunkt – du kan ansøge, når du har tid. Skal din ansøgning behandles manuelt, sker dette i løbet af 15 minutter i åbningstiden, som er alle hverdage mellem 8 og 21 – i weekenden 10-17.

Det tager kun to minutter at udfylde ansøgningsformularen, som ligger online, og en eventuel godkendelse eller afslag vil ske i løbet af ca. 10 sekunder. Bliver du godkendt som låntager, modtager du et lånetilbud via e-mail, som du kan vælge at tage imod eller ej. Du underskriver nemt og bekvemt med dit NemID, som er en sikker digital underskrift. Du har også mulighed for at underskrive din låneaftale på anden vis, da du kan printe den ud for derefter at sende den til långiver med posten.

Hver dag bliver der foretaget en bankclearing, hvorefter pengene vil blive udbetalt. En clearing tager max 10 minutter. Du har lynhurtigt pengene på din konto, så du kan få bestilt din drømmerejse eller billetter til koncerten med din yndlingsmusiker.

Du er kun få klik fra at kunne udleve dine drømme

Det bliver ikke meget nemmere at låne penge end med et Robotlån, som både er tidsbesparende og effektivt. Det er en lånetype, hvor du kan låne penge helt uden at redegøre for, hvad de skal bruges til. Der er ingen bankrådgiver, du skal spørge om lov – du bestemmer helt selv, hvad du bruger dine penge på. Robotlån adskiller sig fra mange andre långivere på den måde, at det er en computer, der håndterer næsten alle kreditvurderinger. Dette sikrer gennemsigtighed, hurtighed og retfærdighed. Computeren kigger nemlig udelukkende på objektive kriterier – den er ligeglad med, hvem du er, og hvad du skal bruge pengene til. Vælg et Robotlån, og udlev dine drømme i morgen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/boligtek.dk/plus-portal.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply