Zaplo

Lån penge hos Zaplo

Sonderer du terrænet for lånemuligheder, og leder du efter et fleksibelt lån, hvor det er på dine præmisser, så er Zaplo en låneudbyder, som kan imødekomme dine krav og ønsker. Zaplo har i høj grad lagt afstand til de traditionelle kreditinstitutter, hvor du skal have et møde med en rådgiver, før du kan låne. Med Zaplo kan du ganske enkelt låne dine penge online, og det tager ikke mere end ganske få minutter.

Når du ansøger om på lån hos Zaplo, kan du gøre det derhjemme eller på farten – det er helt op til dig. Der er ingen logistiske eller geografiske begrænsninger. Det kræver kun en computer, en tablet eller en smartphone med internetforbindelse og så dit NemID. Selve låneanmodningen tager godt to minutter at udfylde, hvorefter du bare sender din ansøgning. Du får svar i løbet af 1 minut, hvilket er en markedets hurtigste responstider. Pengene står på din konto i løbet max to dage.

Zaplo er en ganske ny lånevirksomhed, der gør sig i korttidslån, hvor der er stort fokus på fleksibilitet, overskuelighed og gennemsigtighed. Det er hurtigt og nemt, og der er flere smarte features allerede, og flere vil komme til i takt med, at Zaplo.dk bliver større.

Du har mulighed for god og nærværende dansk support, hvis du har behov for hjælp og spørgsmål angående lån hos Zaplo. Der er åbent hver dag fra 8 til 16, så du har god mulighed for at få hjælp, såfremt behovet skulle opstå. Du kan også benytte den smarte chat.

Agilt og imødekommende lån

Med Zaplo får du et agilt og enkelt lån, som kan give dig råd til det, du lige står og mangler her og nu. Du får en fast rente på dit lån, og der er ikke andre skjulte omkostninger. Du kan vælge at låne fra 5.000 kroner og op til 20.000 kroner. Den maksimale løbetid på lånet er 18 måneder, og den mindste er tre måneder. Det er også en fordel, at du har mulighed for at forlænge dit lån senere hen, hvis du har behov for mere tid, end du havde angivet. Du kan altid indfri din gæld uden meromkostninger.

Zaplo går meget op i, at samtlige processer er gennemsigtige for din sikkerheds skyld, og derfor tilbyder man en gennemskuelig pris. Der er ingen ekstragebyrer, som du ikke er oplyst om på forhånd, og du betaler ikke en krone mere end det beløb, du kan se i låneberegneren. Med et lån hos Zaplo kan du også ansøge om at forhøje dit lån. Er du mellem 20 og 24 år eller 71 og 80 år, kan du låne op til 15.000 kroner uden kritiske spørgsmål, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed. Du skal mindst være 20 år, før du kan ansøge, og du må ikke være registreret i RKI. Desuden skal du have en folkeregisteradresse. Er du mellem 25 og 70 år, kan du låne op til 20.000 kroner. Har du behov for luft i budgettet, kan du ligeledes få afdragsfrie måneder. Du kan sætte dine afdrag på pause i de måneder, hvor det lige passer dig, og du betaler kun renten i de pågældende måneder.

Med Zaplo kan du ordne alle dine forhold til lånet online. Du opretter en online profil, hvorfra du kan administrere dine afdrag, data og meget mere. På denne måde imødekommer Zaplo et behov for at være mere mobil, da du kan klare dine finanser, mens du er på farten.

Sikkerhed og tryghed frem for alt

Zaplo er en sikker og tryg låneform. NemID er en af de mest sikre digitale signaturer, der findes, og din låneansøgning behandles helt anonymt via nogle krypterede forbindelser, så de ikke kan udnyttes af kriminelle. Din data er derfor i helt trygge hænder, da Zaplo tager sikkerheden meget alvorligt – ingen ønsker jo at få stjålet deres kreditoplysninger i forbindelse med et lån. Med en score på 9,4 på Trustpilot er Zaplo en velrenommeret lånevirksomhed, der lytter til sine kunder. Samtidig hjælper de med at skabe muligheder, da du kan låne til lige præcis det, du har lyst til. Du skal ikke på noget tidspunkt redegøre for, hvad du skal bruge pengene på. Det er helt og aldeles dine, når du har fået dem bevilget.

Det er lige så nemt og sikkert, når du skal afvikle din gæld. Det kan foregå via Swipp, Dankort eller netbank. Zaplo er yderst fleksibelt og giver dig mange muligheder for at låne til det, du lige står og mangler.

Sådan låner du på Zaplo.dk

Der er tre nemme skridt, du skal igennem for at låne. Det tager ca. 3 minutter i alt, fra du begynder at udfylde din ansøgning, til at du får svar.

  1. Du starter med at oprette en online profil på Zaplo.dk. Herefter skal du indtaste alle relevante oplysninger i forhold til navn, adresse, e-mail, telefon, civilstatus, indkomst osv. Du skal også udfylde, hvor meget du ønsker at låne samt løbetiden på lånet. Dernæst sender du lånet til godkendelse, hvor der inden for et minut vil blive foretaget en kreditvurdering af dig.
  2. I så fald at du bliver godkendt, får du tilsendt et tilbud via e-mail, som du skal læse igennem. Det er helt uforpligtende at ansøge, og lånet er ikke accepteret, før du har skrevet under med dit NemID.
  3. Du modtager lånet på den konto, du har angivet på din profil. Du kan altid redigere i dine oplysninger på din online profil, som du kan tilgå via din smartphone, tablet eller computer. Du har derfor altid dine penge lige ved hånden.

Det bliver ikke nemmere og mere bekvemt at låne, end det er på Zaplo.dk. Lån penge her og nu til en rejse til sommer eller måske en ny cykel. Mulighederne er dine, og de er kun et par klik væk. Sikkerheden og trygheden er i top, så du kan være helt sikker på, at du er i gode hænder.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/boligtek.dk/plus-portal.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply